Comment Received Grow

Totul Despre Rugaciune - Comunicarea cu Dumnezeu


Iti multumim ca ne-ai contactat si ne-ai aratat dorinta ta de a creste si de a aprofunda relatia ta cu Isus Cristos. Ne bucuram pentru tine si vrem sa iti aratam cateva resurse utile gratuite care vor face ca viata ta in Isus sa infloreasca.

Vei primi un email de la AllAboutAnswers.com la adresa de email pe care ne-ai furnizat-o. Te rugam sa verifici casuta de email si folderul de junk email si sa adaugi adresa [email protected] la agenda ta cu adrese de email.

  • Acum cand faci primii pasi in calatoria cu Isus, iti recomandam sa citesti Cuvantul lui Dumnezeu in fiecare zi! Poti asculta pentru inceput Evanghelia dupa Ioan aici si apoi poti asculta intreaga Biblie (in limba Engleza). Pentru a asculta Biblia in limba romana, in traducerea lui Dumitru Cornilescu, poti vizita site-ul audio.resursecrestine.ro. Pe langa Biblia in format audio, aici vei gasi studii, predici, articole si multe altele, toate gratuite, care te vor ajuta in umblarea ta cu Isus.

    Book of John Romanian Grow


  • Cand ai intrebari referitoare la Biblie, la Dumnezeu, sau la credinta crestina, te rugam sa vizitezi siteul GotQuestions.org. Aici vei gasi sute de raspunsuri la intrebari in limba romana. Tu ai intrebari, iar Biblia iti ofera raspunsurile.

    Got Questions


  • Pe langa folosirea acestor resurse online, te incurajam sa gasesti in zona ta o Biserica care crede Biblia, o biserica in care oamenii Il intalnesc pe Isus Cristos si Il cunosc in mod personal, o biserica unde ei invata Cuvantul lui Dumnezeu si traiesc o viata caracterizata de dragoste si de slujirea altora.


  • Te incurajam sa impartasesti decizia ta cu un prieten sau cu un membru al familiei tale. Poate ca o persoana din viata ta s-a rugat pentru tine ca tu sa iei aceasta decizie. Impartaseste decizia ta cu acea persoana pentru ca sa se poate bucura impreuna cu tine.


  • In sfarsit, pentru o sursa online de incurajare si mii de articole folositoare, viziteaza AllAboutGOD.com.
Urmareste-ne:


Rugaciunea Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002 - 2018 AllAboutPrayer.org, Toate Drepturile Rezervate.