Clicky

Rugaciuni pentru Vindecare

Rugaciuni pentru Vindecare

 - Doamne, ajuta-ma!
Esti aici: Rugaciunea >> Rugaciuni pentru Vindecare

Rugaciuni pentru Vindecare – Cum pot primi vindecare de la Dumnezeu?
S-ar putea sa te confrunti cu o suferinta sau boala terminala si cauti rugaciuni de vindecare. Vrei sa strigi la Dumnezeu dupa vindecare! De obicei, neputinta noastra ne face sa cautam o sursa supranaturala pentru alinarea durerii sau bolii. Pentru majoritatea, acest lucru este o problema de suficienta de sine, tehnologie medicala si doar la sfarsit un strigat catre Dumnezeu pentru o vindecare miraculoasa.

Dumnezeu vindeca pentru ca acesta este planul pentru descoperirea naturii Sale prin Fiul Sau. Plin de compasiune, Isus decidea sa Se atinga de bubele cu puroi ale leprei (Matei 8:3). El a aratat mila cand S-a atins de pleoapele crustate ale orbului (Matei 9:29). In primirea vindecarii de la Dumnezeu, trebuie sa dorim la fel de fierbinte sa-L atingem. “Oamenii din locul acela, care cunosteau pe Isus, au trimis sa dea de stire in toate imprejurimile, si au adus la El pe toti bolnavii. Bolnavii Il rugau sa le dea voie numai sa se atinga de poala hainei Lui. Si toti cati s-au atins, s-au vindecat” (Matei 14:35-36).


Rugaciuni pentru Vindecare – Pot primi vindecare de la Dumnezeu daca credinta mea este suficient de mare?
Fiecare om are capacitatea, prin rugaciune, sa-si exprime credinta – credinta in adevar, valoarea sau increderea intr-o persoana, idee sau lucru. Tu crezi in mecanicul auto care iti regleaza franele, crezi in arhitectul care iti face proiectul pentru cladirea pentru birou, cat si credinta in lucruri abstracte cum ar fi gravitatia, caldura soarelui sau o promisiune. “Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad” (Evrei 11:1). Credinta biblica este definita ca 1) a te baza pe Dumnezeu mai mult decat pe un om si 2) a fi convins de puterea nevazuta a lui Dumnezeu.

Exersarea credintei noastre in domeniul vindecarii poate da nastere unui comportament mai putin neobisnuit. Biblia vorbeste despre o femeie care a avut scurgere de sange doisprezece ani (Marcu 5:25-34). Ea stia ca starea ei L-ar face pe Isus necurat, dupa Legea iudaica, daca Il atinge. Totusi ea s-a atins de El si a fost imediat vindecata fiindca “Isus a cunoscut indata ca o putere iesise din El” (Marcu 5:30). Credinta autentica cere actiune. Totusi, credinta nu este ceva pe care trebuie sa o “evocam” suficient de mult in speranta ca Dumnezeu ne va vindeca. In cele din urma, Dumnezeu este Cel care decide daca sa ne vindece sau nu.

Pentru majoritatea oamenilor confruntarea cu suferinta si eventuala moarte le schimba viata in mod dramatic. Pentru unii visurile lor sunt spulberate, relatiile sunt distruse, iar disperarea le consuma inimile. Pentru altii, sunt descoperite noi vise, relatiile sunt intarite, iar speranta le umple inima. Odata un tata necajit a cazut la picioarele lui Isus si L-a implorat. Fetita de doisprezece ani a lui Iair tocmai a murit. De ce Il necajea pe Isus? El i-a spus acestui tata sa nu se teama, ci doar sa creada. Plin de compasiune, El a luat-o de mana pe aceasta fetita moarta si a intors-o la viata (Marcu 5:35-43). Trebuie sa ne punem credinta in persoana lui Isus, sursa sperantei, si in promisiunea vietii vesnice. Dumnezeu stie cel mai bine.


Rugaciuni pentru Vindecare – Pot primi vindecare de la Dumnezeu de fiecare data?
Raspunsul este fara nici indoiala “Da!”. Dumnezeu poate vindeca orice boala care ne duce in final la moarte. Insa alege Dumnezeu sa ne vindece de fiecare data? Nu. El ne poate vindeca ca si rezultat al rugaciunii. El poate vindeca prin simple proceduri, prin mana unui chirurg iscusit sau ne poate vindeca intr-un mod inexplicabil din punct de vedere medical. Vindecarea lui Dumnezeu in vietile noastre transcede perspectiva temporara a suferintei si a mortii. Voia Lui sau planul divin pentru vietile noastre este ca acest cort pamantesc sa fie schimbat cu un locas ceresc si vesnic, care nu sufera niciodata cnsecintele caderii in pacat (2 Corinteni 5:1-2). Pentru copiii lui Dumnezeu, aceea este vindecarea finala.

Ca si copii ai lui Dumnezeu, rugaciunea noastra pentru vindecare poate fi dupa cum urmeaza: “Tata ceresc, Tu esti pe deplin constient de luptele pe care le experimentez – durerea si disperarea. Tu stii dorinta inimii mele sa fiu vindecat de aceasta boala. Te rog acum pentru atingerea Ta vindecatoare. Stiu ca Tu poti, si ca exact ca in vremurile Bibliei, Tu poti sa ma vindeci.

“De asemenea, inteleg ca Tu vei decide ceea ce este cel mai bine pentru mine. Ma rog ca prin aceasta incercare, sa fiu mai aproape de Tine – ca Tu vei fi mangaierea si puterea Mea. Ma rog ca in final, orice s-ar intampla, Tu sa fii glorificat prin mine. Ma rog in numele lui Isus, Amin!”

Invata Mai Multe!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Inchinare

Inchinarea
Credinta in Dumnezeu
Rugaciuni pentru Vindecare
Slava lui Dumnezeu
Partasia crestina
Natura lui Dumnezeu
Postul si Rugaciunea
Material Suplimentar De Explorare...

Partasie
Ucenicie
Slujire
Evanghelizare
 
 
Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Este Isus Dumnezeu?
De Ce Crestinismul?
Crestere in cunoasterea
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
Cauta
 
Add Rugaciuni pentru Vindecare to My Google!
Add Rugaciuni pentru Vindecare to My Yahoo!
XML Feed: Rugaciuni pentru Vindecare
Rugaciunea Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutPrayer.org, Toate Drepturile Rezervate.